Timiankiks med Aged Gouda

Gør som twin-food.dk og imponér dine gæster med et fad lækre timiankiks med Castello Aged Gouda og figen.

Opskrift på timiankiks med Castello Aged GoudaVi kan rigtig godt lide ost og skifter gerne kage eller is ud med ost – måske klemmer vi den endda ind inden desserten. Hvordan man vælger at servere osten har stor indflydelse på oplevelsen. For os er det nødvendigt med lidt tilbehør - specielt til de helt stærke oste, blot for at nuancere og give forskellige smagsoplevelser.

Vi er vilde med den nye Aged Gouda. Den har alt en god ost skal have – en fast konsistens og en markant smag uden at være for stærk. Det er sådan en ost, man nemt kan gå og hapse lidt af, fordi den passer godt til de fleste ting.

Til Castello Aged Gouda har vi serveret timian kiks, honningristede pecans og honningristede figner. Honning plejer altid at gå rigtig godt til ost og særligt til en hård ost, der ikke er sød, passer det søde tilbehør godt til. Timian kiksene er med til at give lidt knas og krydret smag og fignerne giver lidt ekstra blødhed. Vi vil foreslå at anrette osten på de små kiks med lidt pecans og figen på toppen – vi garanterer, at fadet hurtigt er tømt!

Opskrift på timiankiks med Castello Aged Gouda

Opskrift på timiankiks med Castello Aged GoudaArtiklen er skrevet af Laura og Christine, der driver bloggen twin-food.dk, hvor du kan finde masser af inspiration til lækker mad og syndige desserter.

Alle artikler