Ost og glade dage i Castello® Pop Up Store

Der var fuldt hus og fantastisk stemning, da Castello® den 4. april åbnede dørene for Castello® Pop Up Store i Købmagergade 41, København.

Her fik de mange besøgende mulighed for at opleve, hvordan gode oste, gode vine og lækkert tilbehør får det bedste frem i hinanden. Timm Vladimir gæstede butikken på åbningsdagen og serverede lækre små kanapéer, samtidig med at han gav tips til, hvordan man kan skabe sine egne små kunstværker. Har du endnu ikke været en tur forbi butikken kan du nå det endnu, for den er åben indtil 31. maj.

Du kan få en smagsprøve på oplevelsen her i filmen fra åbningsdagen.

Og har du fået lyst til at kaste dig ud i kanapéernes kunst, så tjek Timm Vladimirs gode råd om anretning, smag og tekstur. Deler du dit bud på den perfekte kanapé med os, kan du vinde en tur til New York! Del dit billede med #CastelloArt og læs mere om konkurrencen på facebook.com/CastelloDanmark.

Alle artikler