Sådan bruger du dine osterester

3 uimodståelige småretter med osterester!

Der er ingen grund til at glemme gode rester af ost bagerst i køleskabet. Der er nemlig masser af muligheder for at bruge osten i små retter eller som snacks – og der er næsten ingen grænser for, hvordan forskellige ostetyper kan mixes, så du kan sagtens bruge blåskimmel sammen med flødeost og en fast gul ost.

Og bare fordi det er rester, behøver det ikke være kedeligt. Tværtimod! Her får du 3 bud på lækre småretter med osterester.

Cheese dip recipeOstecreme

Brug resterne fra et lækkert ostebord til at lave denne skønne ostecreme. Server osten med kiks, ristet rugrød, dadler og frisk frugt. Brug fx også ostecremen som smørelse i en sandwich. Cremen kan laves med mange forskellige slags ost.

Få opskriften!

 

Pizza Bianca opskrift

Pizza Bianca

Denne vegetarpizza er fuld af smag fra revet ost og hakkede tomater krydret med chili og hvidløg. Der er rig mulighed for at eksperimentere med forskellige toppings, denne udgave er med oliven og basilikum.

 

Få opskriften!

  

Ristet hvidløgsbrød med ost og vinaigrette

crostini med ost opskrift

Baguette, ost og skinke – så simpelt og så lækkert. En sprød snack fuld af smag fra den skønne faste, salte ost, den krydrede vinaigrette og det ristede brød med hvidløg. Denne opskrift er med Castello Aged Gouda, men kan sagtens skiftes ud med en anden fast ost.

 

Få opskriften!

Alle artikler