Morgenmad med bobler

Forkæl dig selv med en nem og lækker morgenmad!

Det nye år er allerede godt i gang, den sunde linje presser på fra alle sider og nytårsforsættene er allerede svære at holde, men én ting skal vi huske - at tage os tid til at nyde god mad og ikke mindst hinandens gode selskab.

Så forestil dig en søndag morgen med god tid. Tid til at læse avisen og nyde lidt ristet rugbrød og lækker ost serveret med et glas champagne juice. En stille morgen for dig selv eller måske en overraskelse til dem du holder af. 

Servér lidt ristet rugbrød med Castello Økologisk Brie toppet med blåbærmarmelade og et stykke med Castello ananasflødeost drysset med hakkede nødder og græskarkerner. Dertil et kogt æg og et glas juice med blide bobler fra champagnen.

OPSKRIFT PÅ CHAMPAGNE JUICE

1 del tranebær- & granatæblesaft (ufortyndet)
1 del champagne
2 dele appelsin/aprikos juice

Søren Staun

Søren Staun

Artiklen er skrevet af madblogger og fotograf Søren Staun, indehaver af Danmarks nye madblog chefsseason.dk. Søren er passioneret foodie med en forkærlighed for årstidens frugt og grønt.

Følg Søren på chefsseason.dk og på Instagram under @chefsseason.