Castello® ost indtager Hollywoods køkken

Arla lancerer nu en global offensiv for sit oste-varemærke Castello i et unikt samarbejde med Hollywood filmstudiet The Weinstein Company. Castello er integreret i filmen "Burnt" med Bradley Cooper og Sienna Miller i hovedrollerne, som har premiere i USA i oktober og i Danmark i november, og samtidig har Arla fået rettigheder til at bruge filmens historie i sin globale kampagne, som skal introducere millioner af biografgængere og madelskere over hele verden til Castello ost.

Mange skuespillere drømmer om blot nogle få sekunder på det store lærred sammen med Hollywood-stjerner som Bradley Cooper, Sienna Miller og Emma Thompson, men for kvalitetsbrandet Castello bliver drømmen snart til virkelighed.

Castello-varemærket og Castello-ost medvirker kort i filmen "Burnt" om den to-stjernede Michelin-kok Adam Jones, spillet af Bradley Cooper, som har viet hele sit liv til at skabe fantastiske smagsoplevelser i køkkenet. I filmen kæmper han for at få sin egen restaurant og opnå den tredje eftertragtede Michelin-stjerne med de absolut bedste ved sin side.

Et perfekt Hollywood-match
Arla Foods, som producerer Castello-ost, indgik tidligere i år en aftale med det berømte, prisvindende amerikanske filmselskab The Weinstein Company, som skal lokke filmelskerne til at se filmen i biografen og øge opmærksomheden om og salget af Castello.

Castello indgår ikke blot som en naturlig del af filmen, men har også som en del af aftalen fået tilladelse til at arrangere globale salgsfremmende aktiviteter for både filmen "Burnt" og Castello-ost.

"Det er altid noget ganske særligt at få sin første rolle i en stor Hollywood-film. Castello er allerede et voksende globalt specialost-brand, men rollen i Burnt kan blive noget af et internationalt gennembrud, og vi ved, at det har en dokumenteret effekt på salget at få sit brand forbundet med en film af denne størrelse. Det er en del af vores største kampagnefremstød til dato, og det er vores mål at gøre Castello til verdens førende brand inden for specialoste," siger Francesco Leone, Vice President i Arla Foods og globalt ansvarlig for Castello-varemærket.

Kommer snart til en biograf i nærheden af dig
Castello sælges i dag i 80 lande verden over med Tyskland, Skandinavien og USA som de største markeder. Som led i Castellos medvirken i filmen "Burnt" har Arla Foods lanceret en global kampagne i Nordamerika, Europa, Australien, Asien og Mellemøsten med fokus på passioneret og kreativ mad som den, vi ser i "Burnt".

"Vi vil friste forbrugere verden over til at lade sig inspirere af filmens historie og udtænke lækre opskrifter og osteanretninger med Castello, helt i filmens ånd. Vi vil opfordre madentusiaster til at deltage i kampagnen ved at give dem adgang til spændende opskrifter og eksklusive rekvisitter fra filmen," siger Francesco Leone.

"Burnt" har premiere i USA den 23. oktober og ventes at have premiere i Danmark i november.

Se traileren til filmen "Burnt" her

Om Castello-ost

  • Castello blev fremstillet første gang i Danmark i 1893.
  • Castello sælges i dag i 80 lande verden over og produceres i Danmark, Sverige og Tyskland.
  • Blandt de mest populære og bedst sælgende Castello-oste er Creamy Blue, Höhlenkäse, Danish Blue, Castello-krans med ananas og mandler, Havarti, Cheddar og Creamy White.

Alle artikler