Modnet cheddar og bacon jam med chili og svesker

Bacon jam? Jep det er en marmelade med bacon i. Og resultatet er uovertruffent til en god, fast ost. 

Homemade bacon jam with chili and prunesSyltetøj med kød er uden tvivl mange mænds vildeste drøm. I nogle lande kan du opdrive præfabrikerede alternativer, men herhjemme må du alliere dig med den bedste bacon du kan opdrive, lidt chili, nogle svesker og et par andre småting. 

Bacon jam er en alsidig størrelse, der kan bruge på morgenbrødet, på scones, i hotdogs, i burgere, til sandwich og til at omvende vegetarer. Og så er det en fuldstændig perfekt til ostebordet, hvor den gør sig rigtig godt til de mere modne, faste oste. 

Her er den serveret med Castello Extra Matured Cheddar, som er fast, sød og med fine saltkrystaller.

GET THE RECIPE

The bloggers from Raavarecircus.dk

Denne artikel er skrevet af madjonglørerne fra Råvarecirkus.dk – et eventyrligt madunivers med plads til eksperimenter og lækre råvarer! Besøg dem på raavarecirkus.dk eller følg med på Instagram @raavarecirkus

Alle artikler