Chutney af grøn peberfrugt til Castello White med grøn peber

Den pikante smag fra grøn peberfrugt passer godt til de stærke peberkorn i Castello Green Pepper.

Grønne peberfrugter har en skøn pikant smag, der er anderledes end den mere søde og runde smag fra rød peber. Prøv fx at udnytte dette i en chutney, hvor de særlige grønne pebersmag får balance og syre fra sherryeddike og sødme fra lidt sukker.

Chutneyen er helt oplagt at servere til Castello White med grøn peber, hvori den grønne peberfrugt har det rigtigt godt sammen med stærke grønne peberkorn i osten. Men prøv den også til skimmeloste eller lignende, der trænger til et pikant twist.

FÅ OPSKRIFTEN HER!

Mikkel Bækgaard

Mikkel Bækgaard

Denne artikel er skrevet af Mikkel Bækgaard - freelance madjournalist, madskribent og madblogger. Han skriver ugentligt om mad i Jyllands-Posten og beriger desuden verden med opskrifter og restaurantanmeldelser på sin blog www.mikkelsmadblog.dk.