Cheese dog

Den ultimative gourmet hotdog med masser af smag - og osteknas på toppen!

Skulle jeg vælge mellem burger og hotdog, så ville jeg være i et dilemma, som jeg ville have svært ved at rode mig ud af. Dog vil jeg sige, at hvis valget stod mellem en burger og den her hotdog, så tror jeg valget er ret klar. HOTDOG!

Her er vi ude i en hotdog, hvor der er leget lidt med indholdet. Og jeg er mere end tilfreds med resultatet.

Vi starter helt fra bunden, med et godt hjemmebagt brød, som har en dejlig blød krumme og er dejligt luftigt. I en snæver vending kan du også sagtens erstatte disse med gode købte brød. I den kommer vi så en merguez pølse. Det er faktisk en pølse, som har rod i det nordafrikanske og er en smule krydret. Du kan også vælge at erstatte den med en anden pølse. Alternativt gå all in og lave den hjemmelavede ostepølse med bacon. Herpå kommes der lidt bluecheese dressing. Lidt bagte cherrytomater. Løgspirer for at give lidt kant. På toppen kommer knasen i form af crispy ostechips, som er lavet med lagret gouda.

Der er en lidt alternativ hotdog, som jeg tror vil vække glæde på en hver osteelskers middagsbord.

FÅ OPSKRIFTEN HER!

 

Thomas Alcayaga

Thomas Alcayaga

Denne artikel er skrevet af Thomas Alcayaga, som står bag madbloggen madetmere.dk. Du kan også følge Thomas’ gastronomiske udfoldelser på Instagram @madetmere.