Sommer fondue – nyd sommerens friske råvarer

Invitér venner og familie til sommer fondue på terrassen.

Du synes måske at fondue hører vinteren til, men hvorfor ikke udnytte alle de friske grøntsager og bær som sommeren byder på og nyd dem helt friske dyppet i lækker cremet ost. Fondue er perfekt til en sommeraften på terrassen med gode venner og familie, hvor der er tid til at hygge sig og udforske forskellige smagskombinationer.

Til denne fondue har jeg brugt Castello Aged Havarti krydret med estragon og paprika – du kan med fordel varme skålen før du hælder osten i – så holder den sig varm længere. Nyd osten med sæsonens grøntsager, brød ogmåske lidt krydret chorizo.

FÅ OPSKRIFTEN HER!

Søren Staun

Søren Staun

Artiklen er skrevet af madblogger og fotograf Søren Staun, indehaver af Danmarks nye madblog chefsseason.dk. Søren er passioneret foodie med en forkærlighed for årstidens frugt og grønt.

Følg Søren på chefsseason.dk og på Instagram under @chefsseason.