Pizza med Creamy White, bresaola og fersken

Der er et eller andet over en hjemmelavet pizza. Og det er også så nemt at lave, når man har gjort det et par gange, at man næsten kan gøre den lokale pizzajoint på hjørnet arbejdsløs.

Pizza skal ikke nødvendigvis være med tomatsauce. Her kommer der en version, hvor den normale pizzasauce bliver erstattet af en pesto. Jeg synes det er en god måde at tilføje lidt urtet smag til pizzaen. Pestoen behøver ikke nødvendigvis at være med basilikum, har du persille, ruccola eller andre grønne urter, kan de også sagtens indgå. Der er selvfølgeligt heller ikke nogen som ser skævt til dig, hvis du bruger en tomatsauce til.

Ofte bruger man mozzarella til pizzaen, men Creamy White fra Castello må man på ingen måde undervurdere. Den smelter nemt og har en kraftig smag, uden at være for stærk, så man kan smage osten. Hvis du vil prøve en anden variation med ost og frugt på pizzaen, så kunne det være blåskimmel og pære. De går rigtigt godt sammen med fx kalvekød.

At grille sin pizza kan have sine fordele, for du kan opnå rigtig høj varme, som kommer fra bunden. Hvilket også er med til at give dig en sprød bund. Men husk at bruge låget og en pizzasten, som varmes op før pizzaen kommer på.

FÅ OPSKRIFTEN HER!

Thomas Alcayaga

Thomas Alcayaga

Denne artikel er skrevet af Thomas Alcayaga, som står bag madbloggen madetmere.dk. Du kan også følge Thomas’ gastronomiske udfoldelser på Instagram @madetmere.