Inspiration til årets påskebrunch

Får du gæster i påsken? Og vil du imponere dem med en lækker påskebrunch? Få inspiration til årets menu!

Brunch er en af mine favoritter – dagen er stadig ny, der er gjort noget ekstra ud af menuen, og man har god tid til at nyde selskabet. Derfor er det også oplagt at lave en særlig påskeudgave af brunch – i disse opskrifter har jeg leget med nye kombinationer og smage og taget udgangspunkt i påskens centrale ingrediens – æg – som jeg har kombineret min store kærlighed for ost.

Herunder får du mine forslag til årets påskebrunch: 

Morgenmadsmuffins med Creamy White og abrikoser

Du kan roligt tilføje disse morgenmuffins til årets påskebrunch. Den salte tørrede skinke og den milde Castello White giver masser af smag og passer perfekt sammen! Og så tager de kun 5 min. at forberede! FÅ OPSKRIFTEN

 

KARTOFFEL FRITTATA

Det eneste der slår en omelet en weekend morgen er en frittata! Frittataen er en italiensk ret, der nærmest er designet til at bruge alle dine rester. I sin rene form er den dog også ganske fantastisk. Denne udgave er lavet med friske ingredienser i form af søde løg, knasende valnødder og friske sprøde radiser, som alle passer godt til Castello Creamy Blue. Alle smagsnuancerne bliver rundet af med kartoffel og æggemassen. FÅ OPSKRIFTEN

Hot Cross boller

Disse boller er en fast påsketradition i mange lande, og de smager lige så godt som duften, der spreder sig i dit hjem, når du bager dem. Muskatnød, nelliker og kardemomme gør bollerne ektra delikate, og den krydrede smag bliver pænt afrundet med smagen fra den milde Castello Creamy White og de søde tørrede abrikoser. Bollerne gør sig godt på ethvert brunchbord. FÅ OPSKRIFTEN

Fuglereder med cheddar og vagtelæg

Fuglerederne er en nem og visuel flot ret til brunchbordet. Bunden af sprøde asparges og de friske stærke spirer komplimenterer cheddaren og de bløde vagtelæg. Jeg har valgt både at bruge spirer med kraftig løgsmag og nogle med lidt spicyness. Det giver en stor smagsoplevelse i en meget simpel ret. Og så er det en god måde at få lidt grønt på påskebordet. FÅ OPSKRIFTEN

 

Leder du efter mere inspiration til påske? Tjek alle vores påskeopskrifter her

God påske!

Søren Staun

Søren Staun

Artiklen er skrevet af madblogger og fotograf Søren Staun, indehaver af Danmarks nye madblog chefsseason.dk. Søren er passioneret foodie med en forkærlighed for årstidens frugt og grønt.

Følg Søren på chefsseason.dk og på Instagram under @chefsseason.

 

Alle artikler