Inspiration til nemme julesnacks og -hors d’oeuvres

Glæd venner og familie med smagfulde julesnacks og -hors d’oeuvres til din julefest. Det er tid til at rykke julefesterne op i en helt anden liga med vores lækre og nemme juleopskrifter. Ost er det perfekte valg, når dine gæster skal i julehumør. Med indslag som søde og intense ’Waldorf-skeer’ med lagret cheddar, en overdådig ostekugle med Castello Creamy White, smagfulde pastramikiks med skarp Danablu og en sød og krydret Castello-krans med ananas pyntet med klementinmarmelade kan du begejstre dine gæsters smagsløg og bruge din tid sammen med gæsterne i stedet for at knokle i køkkenet.

Klementin- og ingefærmarmelade med ananasflødeost

 

Pastrami kiks med raddichio og Danablu

 

"Waldorf skeer" med cheddar

 

Cheeseball med Creamy White

Alle artikler