Fire delikate snacks til en talentshow-tv-aften

Uanset om du stiller ind på den nye sæson af Voice Junior med veninderne, eller om du samler hele familien omkring fjernsynet til finalen af Danmark har talent, så får I det hele med talentshows – drama, glamour og morskab. Sørg for, at alle har godt med lækre snacks mellem alle højdepunkterne. Med nemme tilberedninger går du glip af så lidt som muligt af det spændende show og har mere tid til at hygge med dine kære. Det er derfor, vi har skabt disse lækre snacks – fra de utrolige ’Hawaiian hot rolls’ med skinke, ananas og Castello Extra Mature Cheddar, som er perfekte til større selskaber, til den delikate Castello Creamy White med basilikum og soltørrede tomater, kiks, pesto og oliven til. Find dit perfekte match her.

 

HAWAIIAN HOT ROLLS

 

 

 

 

 

CASTELLO CREAMY WHITE MED SOLTØRREDE TOMATER OG URTER

 

 

 

 

 

RISTEDE KIKÆRTER MED DANABLU OG KAKAO

 

 

 

 

 

TROPISKE FRUGTPINDE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle artikler