Fire smagfulde snacks til en mindeværdig sports-tv-aften

Den bedste måde at se en hvilken som helst kamp på er sammen med venner, som deler din kærlighed til sporten. Når alle hepper og samles i spænding om kampen, vil der være god lejlighed til at nyde nogle smagfulde lækkerier.

Uanset om det er spændingen ved vinter-OL, suset fra Super Bowl eller glæden ved at se dit hold give alt, hvad de har, til VM i fodbold, så er det skønt at dele oplevelsen med vennerne. Det er tid til at løfte dine sportsaftener op på et højere niveau med disse nemme opskrifter til din næste tv-fest. Hold humøret og energiniveauet højt med ostesnacks, som et nemme at tilberede.

Du kan være sikker på, at det bliver en mindeværdig sportsaften med alt fra lækker, krydret fingermad såsom udsøgte jalapeñotaquitos med Castello Extra Mature Cheddar eller barbecuedryppende ’Buffalo hot wings’ med Danablu-dip. Men sørg for at være forberedt på, at alle vil bede om flere snacks, når første halvleg er omme.

I humør til mere snackinspiration? Tjek udvalget af lækre snacks:


BUFFALO HOT WINGS

 

 

 

 

 

TAQUITOS MED CASTELLO EXTRA MATURE CHEDDAR OG SALSA

 

 

 

 

 

BURGER BLUE SLIDERS 

 

 

 

 

CHEESE-DOGS 

 

 

 

 

Alle artikler