Hyg jer med smagfulde snacks til seriemaratonfest

Slå jer løs! Bare bliv ved med at sluge afsnit efter afsnit af jeres yndlingsserie – det er trods alt meningen med en seriemaraton. Og med jeres yndlingsserie på skærmen er der heller ingen grund til at rejse sig. Så kryb sammen i sofaen, og sørg for, at I har rigeligt med lækre snacks.

Fra ”Stranger Things” til ”Game of Thrones”, det handler om at sluge de serier fra HBO, Netflix eller andre udbydere, som altid slutter med en cliffhanger, man ikke kan vente med at følge op på. Men blot fordi I beslutter jer for at dykke ned i afsnit efter afsnit, betyder det ikke, at I ikke kan nyde klassesnacks til. Om du vælger elegante tapaspinde med chorizo, Castello Extra Mature Cheddar og Piri Piri-chili eller lækre cheddarpopcorn med paprika og Castello Extra Mature Cheddar, skal der nok være brændstof nok til, at I kan klare jer gennem enhver antihelts prøvelser.

 


POPCORN MED PAPRIKA

 

 

 

 

STÆRKE TAPAS PINDE

 

 

 

 

 

BRUSCHETTA MED JORDBÆR OG CASTELLO CREAMY WHITE 

 

 

 

 

 

CHILI CHEESE TOPS 

 

 

 

 

 

Alle artikler