Halloween

Uhyggeligt gode filmaftensnacks til halloween

Mens tågen indhyller aftenen, så sørg for, at jeres halloweensnacks er lige så velsmagende, som filmene er uhyggelige! Fra de djævelsk gode til de uhyggeinspirerede – frem med spindelvævet, byd edderkopperne velkommen, og brug lidt sort magi på udsøgte snacks, umanerligt appetitlige anretninger og uhyggeligt lækre dyppesaucer.

Uhyggeligt gode film

Når I er færdige med at gå fra dør til dør efter slik, så kom i rigtig halloweenstemning med en uhyggelig aften fuld af gyserfilm og skræmmende gode snacks. Den eneste rigtige måde at fejre halloween på er trods alt med kostumer, lækkerier og gyserfilm. Gør det til en temaaften med uhyggelige kostumer og masser af skræmmende pynt, der kan få alle til at gyse af skræk.

Halloweenklassikere

  1. Night of the Living Dead
  2. The Cabin in the Woods
  3. Maskernes nat
  4. Morderisk mareridt
  5. Alien – Den 8. passager
  6. The Ring
  7. Rødt chok
  8. Rosemary’s Baby
  9. Lad den rette komme ind
  10. The Babadook

Find mere filmrelateret inspiration under Castello filmaften, hvor vi matcher den perfekte mad med de perfekte film. For evigt! Mua-ha-ha!

Hårrejsende snacks

Når du har din halloweenfilmliste på plads, så sørg for at have masser af snacks til dine skræmte gæster. Bliv inspireret af disse frygtelig gode snackidéer, når du skal servere noget til aftenens skræmmende film. Fra de djævelsk gode til de uhyggeinspirerede. Find uhyggen frem. De smagfulde lækkerier, lækre anretninger og velsmagende dyppesaucer er perfekte til alle, der gør dig selskab denne gruopvækkende aften!

Halloweenkanapéer med græskar

Krydret græskarconfiture 

Ostekosteskafter

Chili cheese tops

Græskar- og abrikoskompot

Marinerede gulerødder med græskarkerner

Cupcakes i forklædning

Alle artikler