Carpacciosnacks til en filmaften i mafiaens tegn

Saml alle til et stort italiensk festmåltid og en af alle tiders største filmoplevelser. Det er tid til at nyde en aften fuld af kriminalitet, gangstere og drama med Francis Ford Coppolas ultimative amerikanske mafiaklassiker, ”The Godfather”.

Familie, venner og dem, du har kær, kan ikke undgå at blive grebet af denne første del af krimifamiliesagaen fra 1974, ”The Godfather”. Det eneste, I er i fare for, når du sætter denne film på, er, at I bliver så opslugte, at I ender med at se hele trilogien i én køre. For at komme i den rette stemning til at se dette dybe, sicilianske familiedrama, kan du køre den italienske stil helt ud med hvid dug, olivenolie, friskbagt brød, lasagne, spaghetti og kødboller, antipasto, salat og cannoli. Men det kan godt svine en anelse foran fjernsynet og på den hvide dug, så vi har skabt denne opskrift på oksecarpaccio med Castello Aged Havarti, som er hurtig, nem og lækker, og som med garanti vil få dine gæster til at blive opslugt af filmen, uden at du behøver at stå med en kæmpestor opvask bagefter.

Mens I guffer italienske lækkerier i jer, så sørg for at underholde dine gæster i løbet af hele aftenen – især hvis I ender med at se alle tre Godfather-film. Der er uendeligt mange fantastiske replikker og scener i filmen, så en filmquiz er selvskreven. Dyst om, hvem der kan opremse alle medlemmer af Corleone-familien, og gæt, hvem der sagde hvilken berømt replik, og hvem der gjorde hvad, så skal I nok være godt underholdt hele vejen gennem denne helaftensfilm.

”Læg våbnet, og tag cannolien”, og sæt dig godt tilrette sammen med dine gæster. Træk en flaske vin op, og gestikulerer frit gennem hele filmen. Med de lækkerier, du har tilberedt, bliver det et tilbud, de ikke er i stand til at sige nej til.

Har du brug for mere filminspiration? Klik ind på Filmaften for at få flere filmanbefalinger og skræddersyede snackforslag!

Alle artikler