Find lækkerierne frem til en aften med Flagermusen!

Hvorfor så alvorlig? En aften med vennerne kan godt være sjov, selv om dramafilmen er lige så dyster som Christoffer Nolans udgave af Batman-historien. Bare sørg for at have masser af lækkerier klar til en filmaften med flagermusen fra Gotham City.

Du kommer ikke til at mangle skurke og action i denne dystre skildring af Batman, som endnu en gang bekæmper uretfærdigheder i Gotham City i ”The Dark Knight”. For at sikre dig, at du og dine venner virkelig bliver opslugt af filmen, kan du finde ansigtsmalingen frem og sætte ild til et højhus. Men vi tror nu hellere, dine gæster vil nyde vores Batman-inspirerede Castello Danablu-dip med sprøde rødbedechips. Det mørke og det lyse sammen. Lige så uundgåeligt som Jokeren og Batman. Men meget mere velsmagende.

Sørg for at dæmpe lyset, så I befinder jer i et mørkt og mystisk univers. Hvis I går hele vejen, skal du selvfølgelig bruge en kappe og en maske – måske endda noget hvid ansigtsmaling for at hylde Heath Ledgers fantastiske skildring af Jokeren. Ingen forventer dog, at I ser filmen hængende på hovedet i ægte Batman-stil. Det eneste, du nu skal gøre, er at tage plads, byde dine gæster på de lækre filminspirerede snacks og nyde at se den bedre klasse af kriminelle blive jagtet af den helt, Gotham fortjener.

Har du brug for mere filminspiration? Klik ind på Filmaften for at få flere filmanbefalinger og skræddersyede snackforslag!

Alle artikler