Gå om bord i nemme filmaftensnacks inspireret af Ringenes Herre

Tag venner og familie med til en verden af troldmænd, hobbitter og drager med ”Ringenes Herre”. Fra de fantastiske landskaber i Midgård til det fabelagtige persongalleri og de endnu mere fabelagtige kostumer – denne film vil uden tvivl henføre jer til en fantasifuld verden.

Der er mange måder at dykke ned i J.R. Tolkiens historie om golemmer, troldmænd, hobbitter, orker og dværge på. Man kan for eksempel forsøge at tilberede hobbitlækkerier såsom honningkage og tørre kiks. Men da disse lækkerier er ren fiktion, holder de nok ikke dit inviterede broderskabs sult stangen gennem denne tre timer lange klassiker. Derfor har vi skabt disse nemme ”Ringenes Herre”-inspirerede snacks med Castello.

Brug et par minutter på at tilberede disse udsøgte Æbleringe med valnød og dyrebar Castello Creamy White, så kan du være sikker på, at dine venner altid vil komme tilbage til endnu en filmaften.

Med så mange fantastiske verdener og landskaber, som denne helaftensfilm indeholder, er kostumer næsten selvskrevne. Det fede er, at I har så mange fantasifulde roller at vælge mellem. Og hvis dine venner ikke er friske på at klæde sig ud, kan en ”Ringenes Herre”- quiz udfordre deres sande Midgård-paratviden.

Har du brug for mere filminspiration? Klik ind på Filmaften for at få flere filmanbefalinger og skræddersyede snackforslag!

Alle artikler