Snacks til en hyggelig og hårdkogt filmaften med Pulp Fiction

Er du på udkig efter en aften med spænding, drama og dødskarpe replikker? Så skal du have fat i Tarantinos klassiker ”Pulp Fiction” fra 1994. Hvis du vil være sikker på at få smilet frem hos alle i stuen, er den det helt rette valg.

Den absolut bedste måde at forberede en filmaften som denne på er at lave disse særlige ”Pulp Fiction”-inspirerede Royale with Cheese Sliders med Castello Extra Matured Cheddar, som kan forberede dine gæster på en hæsblæsende filmoplevelse. De tager ingen tid, men de skaber den helt rette amerikanske stemning i stuen. Og glem ikke five dollar-milkshakes for at skabe den autentiske diner-stemning.

Den ikoniske ”Pulp Fiction” er båret af dialog – især samtaler over måltider. Så for at skabe de bedste rammer for denne filmaften, skal du stile efter klassisk amerikansk hyggemad og 1950’ernes diner-kultur. Nøgleordene er burgere, milkshakes, pandekager og tærte, så Castello Extra Matured Cheddar cheese sliders er det perfekte match til en aften fuld af klassisk krimi, drama og latter.

Soundtracket er næsten lige så berømt som filmen selv, så varm op til den store fremvisning med disse fantastiske klassikere. Og hvis gejsten er der, kan I jo tage en frisk svingom, før I sætter jer til rette i sofaen. Hvis dine gæster er med på idéen, så sørg for, at der er en dresscode, som hylder Vince og Jules med sorte jakkesæt og hvide skjorter – så bliver det ikke mere autentisk. Det eneste, du ellers skal gøre, er at tage en milkshake i den ene hånd og en flaske ketchup i den anden, og husk så at være lige så cool som alle i filmen.

Har du brug for mere filminspiration? Klik ind på Filmaften for at få flere filmanbefalinger og skræddersyede snackforslag!

Alle artikler