Brunchopskrifter, der vil kildre dine smagsløg

Disse brunchopskrifter er forfriskende og majestætiske som nyfalden dug på en forårseng, og de vil med garanti gøre indtryk. Fra den magiske smagsforening af Mature Cheddar en cocotte med bacon og frisk purløg til de udsøgte tyske pandekager, som kombinerer den fløjlsbløde og forførende Castello® Creamy White, som smelter på tungen, med det salte element fra røget laks, fennikel og dild – og endelig det skarpe bid fra Danablu med maltknækbrød og blåbær med timian. Dine gæster vil takke dig for denne smagsfuldendte start på weekenden.

Prøv disse lækre brunchopskrifter, og se, hvor lette de er at lave:

TYSK PANDEKAGE MED CREAMY WHITE, RØGET LAKS OG FENNIKEL

 

 

 

 

 

 

 

 

MATURE CHEDDAR EN COCOTTE MED ÆG, BACON OG PURLØG

 

 

 

 

 

 

 

 

DANABLU MED BLÅBÆR, TIMIAN OG MALTKNÆKBRØD

 

 

 

 

 

 

 

 

På udkig efter mere inspiration til din brunch? 
Se vores samling af lækre brunchopskrifter

Alle artikler