Valkoinen valloittaa

Castello® valkohomejuusto kruunaa kevään ja kesän erityishetket.

Castello White ja viikunoita

Castello valkohomejuusto oli ensimmäinen koskaan valmistettu Castello-juusto. Sen valmistus aloitettiin jo yli 100 vuotta sitten. Castello-juustojen kehittäjä Rasmus Tholstrup oli suuri ranskalaisten brie-juustojen ystävä ja hän matkustikin ympäri maailmaa etsimässä ideoita ja inspiraatiota juuston valmistukseen. Rasmus halusi kehittää valkohomejuuston, jossa yhdistyisivät brien hyvä maku, kauttaaltaan kermainen rakenne ja ohuen ohut samettinen valkohomepinta. Näin syntyi Castello White valkohomejuusto.

Castello White ja mansikoita

Valkohomejuustot sopivat täydellisesti kevään ja kesän erityishetkiin. Voit kruunata vappupiknikin herkullisella juustolautasella, viimeistellä ylioppilasjuhlien tarjoilun näyttävällä juustolautasella tai tarjota juhannuspöydässä kesäisen juustojälkkärin. Valkohomejuustoihin on helppo yhdistää eri lisukkeita, joilla saa tarjoiluun näköä ja makua. Erilaiset hillot, marjat ja hunajat toimivat erinomaisesti.

Valkohomejuuston maku ja koostumus ovat parhaimmillaan juuston ollessa huoneenlämpöistä. Otathan siis juuston jääkaapista vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Näytä kaikki artikkelit