#CastelloKeskiviikko – uusia tapoja herkutella juustoilla

#CastelloKeskiviikko on Castello-teemaisten blogikirjoitusten sarja, joka kokoaa yhteen juustojen ystäviä.

#CastelloKeskiviikosta kirjoittavat bloggarit herkuttelevat Castello -juustoilla ja miettivät uusia tapoja nauttia niistä. Alla olevista linkeistä pääset suoraan lukemaan Castello-aiheisia blogipostauksia ja reseptejä kevätjuhlista joulun juustolautasiin. Tervetuloa seuraamaan  bloggarien matkaa Castellon maailmaan!

Herkkuhovi

Kesä on juhlien ja yhdessäolon aikaa.

Lue alkuperäinen artikkeli  herkkuhovi.blogspot.fi

Tiskivuorenemäntä

Vihdoin se on täällä, nimittäin kesä. On sitä odotettukin. Auringonpaiste tuo mukanaan kaikki ihanat kesäjuhlat, juhannuksen, piknikit ja mökkiviikonloput. Kaikkia näitä yhdistää hyvä ruoka. Loin kesän juhliin sopivan menun Castello White -valkohomejuuston innoittamana.

Lue alkuperäinen artikkeli tiskivuorenemanta.blogspot.fi

Jotain Maukasta

Arlan Castello White-valkohomejuusto on kermainen ja lempeän makuinen, mutta riittävän napakka sormisyötävien valmistukseen. Ja niitähän tästä juustovuoresta sitten syntyi. Nappaa vinkkejä kevätjuhliin!

Lue alkuperäinen artikkeli www.jotainmaukasta.fi&

Bambula

MAKOISIA HAASTEITA - SISUSTUSBLOGGAAJA RUOKAKUVAAJANA

Lue alkuperäinen artikkeli bambulablogi.blogspot.dk

Mami go go

GRANAATTIOMENAHILLOA JA KILOKAUPALLA JUUSTOJA

Lue alkuperäinen artikkeli www.mamigogo.bellablogit.fi

Isyyspakkaus

Sain Arla Ingmanilta Castello-keskiviikko-haasteen, jossa minua pyydettiin suunnittelemaan oma juustotarjottimeni teemalla "jotain muuta kuin viinirypäleitä ja keksejä". No mutta sehän oli helppo homma, sillä minulla oli mielessä juuri sopivat reseptit jouluisen juustotarjottimen kokoamiseen: juusto-seesaminsiemenkeksejä, suolamanteleita ja viikunahilloketta!

Lue alkuperäinen artikkeli www.lily.fi

Näytä kaikki artikkelit