Haluatko löytää juustolle lisukkeen?

Löydä juustollesi täydellinen makupari!

Kokeilut ja makuyhdistelmät ovat osa ruoanlaiton hauskuutta – voit pelailla juustojen mauilla ja lisukkeilla, sillä niiden yhdistelmille ei ole sääntöjä!

Eri makujen yhdistäminen tekee ruoanlaitosta kiinnostavan seikkailun, joten älä arastele erikoistenkaan makujen yhdistämistä.

Yhdistämällä juuston sitä imartelevan viinin tai lisukkeen kanssa, tuot esiin juuston parhaat puolet ja korostat makuelämystä entisestään. Huolimatta siitä oletko järjestämässä juusto- ja viinikestejä tai vain napostelemassa iltapalaa, nämä makuyhdistelmät taatusti hivelevät makunystyröitäsi.

Sinihomejuusto

Sinihomejuusto sopii erinomaisesti nautittavaksi saksanpähkinöiden, tuoreiden viikunoiden ja hunajan kera. Paahdettu ruisleipä ja rapeat, hieman happamat vihreät kasvikset tai salaatti, viikunat ja Port chutney toimivat myös hyvin lisukkeena. Nauti sinihomejuustosi humalaisen oluen, Cabernet Sauvignonin tai Tawny Port -viinin kanssa.

Castello blue mold cheese pairings

Valkohomejuusto

Valkohomejuustot sopivat erinomaisesti aprikoosin (sekä tuoreen että hillon), tuoreiden pähkinöiden ja voileipäkeksien kanssa. Kokeile yhdistää niitä myös Muscat-viinihyytelön ja viileän Gewürztraminer-lasillisen pariksi.

Castello white mold cheese pairings

Punahomejuusto

Punahomejuustot sopivat täydellisesti pähkinöiden, viinirypäleiden ja tuoreen leivän tai voileipäkeksien kanssa. Nauti samppanjan, punaviinin tai oluen kera.

Castello red smear cheese pairings

Näytä kaikki artikkelit