Olut ja juusto – täydelliset yhdessä

Olutta ja juustoja? Oleko jo maistannut? Olut sopii yllättävän hyvin juustojen kanssa, monien mielestä oikeastaan paremmin kuin viini. Oluen raikkaus, hiilidioksidi ja makujen moninainen kirjo tekevät siitä täydellisen kumppanin juustotarjottimen antimille. On aina pidetty itsestäänselvyytenä, että juustojen kanssa tarjotaan punaviiniä. Tai ehkä olet kuullut asiantuntijoiden toitottavan, että valkoviinin makeus ja raikkaus täydentävät parhaiten juustojen makuja. Mutta älä masennu, voit tarjoilla herkullisen juustotarjottimen kanssa myös muita juomia. Erityisesti sinun kannattaa todellakin maistaa yhdessä olutta ja juustoja, ne ovat lyömätön parivaljakko, paljon parempi kuin moni kuvittelee. Oluella on erittäin moninainen maku ja hiilidioksidi antaa sille raikkautta. Hiilidioksidin hapot puhdistavat suun juustojen rasvasta ja voimakkaista mauista. Lisäksi oluen makeus ja kevyt karamellisuus sopii hyvin raskaiden ja voimakkaiden juustojen kanssa.

Olut ja juusto – täydelliset yhdessä

Näytä kaikki artikkelit