Enemmän makua arkeen!

Uudet Castello® -juustot ja voileipä – Täydelliset yhdessä!

Oletko kyllästynyt edam-juustoon? Uudet Castello-juustot tarjoavat virkistävän vaihtoehdon ja makuelämyksiä arkeen. Helposti höylättävät juustot on valittu yhdessä suomalaisten kuluttajien kanssa. Maistatimme yli kahtakymmentä erilaista juustoa, joista Gouda, Cheddar, Maasdam ja Monastery -juustot saivat paikkansa Castello-valikoimassa. Ne sopivat täydellisesti voileivän päälle!

Castello Masterfully Matured Gouda, jälkiuunileipä ja puolukkahillo. Täydelliset yhdessä!

Castello® Masterfully Matured Gouda

5 kuukautta kypsytetty Castello Gouda on maultaan hienostuneen pähkinäinen jopa hieman karamellisoitunut. Se on rakenteeltaan pehmeä ja helposti höylättävä, parhaimmillaan suomalaisen ruisleivän päällä. 

Castello® Artfully Authentic Cheddar, maalaisleipä ja chili. Täydelliset yhdessä!

Castello® Artfully Authentic Cheddar

Vuosisadan aikana hioutuneella reseptillä syntyy kermainen ja tasapainoinen Cheddar, joka sopii erinomaisesti suomalaiseen makuun. Cheddar on yksi maailman suosituimmista juustoista. Castello Cheddar valmistetaan Llandyrnogin meijerissä Walesin  alueella. Se sopii hyvin rapeakuorisen maalaisleivän päälle.

Castello® Seductively Sweet Madam, saaristolaisleipä ja mansikka. Täydelliset yhdessä!

Castello® Seductively Sweet Maasdam

Luomu Maasdam on Castellon leivänpäälle laitettavista juustoista miedoin. Sen ainutlaatuinen makeahko maku syntyy Saksan raikkaassa vuoristoilmassa. Valmistuksessa käytetty luomumaito kerätään pientiloilta. Kokeile saaristolaisleivän päällä!

Castello® Daringly Different Monastery Cheese, kauraleipä ja omena. Täydelliset yhdessä!

Castello®  Daringly Different Monastery Cheese

Castello Monastery on mieto, sopivasti suolainen ja hapokas arkijuusto. Sen resepti on saanut inspiraation ruotsalaisesta Wästgötanostista. Castello® Daringly Different Monastery -juuston rakenne on pehmeä ja murukoloinen, ja sen maku sopii hyvin kaura- ja hiivaleivälle.

Näytä kaikki artikkelit